Laatste Helligen Hendrik, muziek en presentaties

Het was bijzonder druk in de afgelopen maand. Paul Schabbink rondde in het Almelose theaterhotel de theatertour met Helligen Hendrik af en rolde daarna in diverse muzikale optredens met M&M Entertainment. Daarnaast diverse presentaties zoals de Zitmaaierraces in Wiene, de business-avond van de Twenterand-Run in Vriezenveen, een jurytaak bij de Enterse dagen en een benefietavond voor Duchenne Heroes in Rijssen waar hij optrad met de bekende oud-wielrenner Gert Jakobs.
Woensdag 8 Juni 2016

Meer dan één miljoen hits...

Het kwam vanuit het niets en sloeg op social media landelijk in als een bom. De dialectversie van het nummer 'Zij gelooft in mij' van André Hazes brak werd meer dan één miljoen keer bekeken en beluisterd. Paul Schabbink kroop in de huid van de volkszanger en zong in een clip 'Ze is weer kwoad op mie'. Het nummer en de clip werden geschreven en geproduceerd door Bert Eeftink en opgenomen in de Rooftopstudio's. De clip die via RTV Oost de wereld in werd geslingerd, leverde duizenden reacties op en werd ook bijna 6000 keer gedeeld via Facebook. Nog een keer kijken en luisteren kan via deze LINK.

Vrijdag 8 April 2016

TV-opnames LöS in Rabotheater Hengelo

De show LöS van Helligen Hendrik waarin Paul Schabbink het muzikale brein is, wordt op zaterdag 23 januari vastgelegd door de camera's van TV Oost. Dat gebeurt tijdens het optreden in het Rabotheater in Hengelo. Daarvoor zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Verder is de januarimaand, naast de theateroptredens, een hele drukke voor Paul Schabbink met diverse presentaties en forums, onder meer met de bekende voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis. Ook een op maat gesneden presentatie of forum ? Neem contact op via de contactpagina op deze site.
Vrijdag 15 Januari 2016
oudere berichten