Paul op de plaat met Stad en Land

Het is de nieuwe Boyband-sensatie van Nederland: Stad en Land. Een zangkwartet van dat zingt in de Nederlandse taal en en al een eerste hitje had met 'Kom maar op'. In januari komt de nieuwe single uit en dat is een moderne versie van de klassieker 'Ben ik te min' van de onlangs overleden protestzanger Armand. Paul Schabbink is gevraagd om de voor het nummer essentiele mondharmonicapartijen in de spelen. Dat is inmiddels gebeurd in de Rooftop-studio's van Edwin van Hoevelaak.
Woensdag 9 December 2015

De FC Twente Crisis Revue

Na een serie optredens met Marcel Mengerink in diverse verzorgingstehuizen staat Paul Schabbink in deze dagen avond aan avond in het Enschedese Go Planet. Daar begeleidt hij Helligen Hendrik tijdens de FC Twente Crisis Revue. Een show in het kader van het 50-jarig jubileum van de voetbalclub met onder meer André Manuel, Laurens ten Den en Thijs Kemperink. Volgende week zaterdag staat de laatste LöS van dit kalenderjaar met Helligen Hendrik op de rol. Een thuiswedstrijd in de Goorse Reggehof.
Vrijdag 4 December 2015

Time Out met Helligen Hendrik

Na het komende theaterseizoen zal Paul Schabbink voorlopig niet meer op de planken staan met Helligen Hendrik. Besloten is om het nukkige typje even in de ijskast te parkeren en het vizier even op andere dingen te richten na mei volgend jaar. Paul beraadt zich samen met Bert Eeftink wel op 'een andere manier van theater maken' maar daarover zijn nog geen beslissingen genomen. Eerst no=g neen vol seizoen dat zaterdag een aanvang nam in Ommen. In de komende week is Paul Schabbink twee keer in Deventer actief. Donderdag bij een forum over de geschiedenis van Go Ahead Eagles en vrijdag met Helligen Hendrik in de Deventer Schouwburg. Zaterdag is hij de gehele dag de commentator voor TV Oost tijdens de military van Boekelo.
Maandag 5 Oktober 2015
oudere berichten