BIOGRAFIE

Paul Schabbink wordt op 18 mei van het jaar 1972 geboren in het Hengelose Gerardus Majella-ziekenhuis. Hij groeit samen met zijn twee jaar oudere broer Bert op in het Twentse Goor waar zijn ouders Bertus en Ricky een bakkersbedrijf runnen. Al vroeg wordt duidelijk dat Paul een goed gebekt en creatief mannetje is die over bijzondere muzikale kwaliteiten beschikt. Uiteindelijk kiest hij ervoor om na de HAVO te gaan studeren aan het Twents conservatorium in Enschede waar hij Schoolmuziek en Keyboards als hoofdvakken heeft. Intussen heeft Schabbink al in diverse bands en all round-orkesten gespeeld.
Het begint op 12 jarige leeftijd bij de Goorse Travelin' Band en na een drukke periode met het toen bekende Melody richt hij Duo Limousine op.

Paul Schabbink wordt in die periode ook betrokken bij de oprichting van de lokale omroep in Goor: Reggestad Radio. Daar komt hij in aanraking met radiomensen die hem besmetten met het omroepvirus. Hij presenteert daar diverse programma's en specialiseert zich in de sportverslaggeving. Dat blijkt een schot in de roos want na een paar jaar wordt Schabbink gevraagd om free lance in dienst te komen bij Radio Oost. Niet veel later wordt in Overijssel het eerste publieke regionale tv-station uit de grond gestampt en Paul Schabbink gaat ook sport op televisie doen.

De onvermijdelijke keuze voor professie moet worden gemaakt in 1995. RTV Oost biedt de Gorenaar een kans die hem noopt om de conservatoriumstudie aan de kant te schuiven. Hij wordt full time sportverslaggever op radio en tv. Muzikaal blijft Schabbink toch op heel veel fronten actief. Tot op de dag van vandaag. Op 1 januari 2012 start hij zijn eigen bedrijf Paul Schabbink Media&Entertainment.

Paul Schabbink woont nog steeds in Goor en is inmiddels gelukkig samen met vrouw Sandra en de zonen Jordi (9) en Mathijs (6).